Date personale

 

Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SIXFEET.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care utilizatorii ne furnizeaza.

 

Conform articolului 12 al Legii nr. 677/2001, motivul pentru care SIXFEET.RO are nevoie de aceste date sunt operatiunile necesare comertului online si daca utilizatorul este de acord, transmiterea prin e-mail a ofertelor SIXFEET.RO precum si a mesajelor publicitare si de marketing cu privire la activitatea SIXFEET.RO.

 

Toate informatiile personale ale utilizatorilor site-ului sunt confidentiale si vor putea fi folosite de catre SIXFEET.RO numai in scopurile mai sus mentionate si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea si firmei care asigura plata produselor comandate, sau in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritati. Prin comanda directa de pe site-ul SIXFEET.RO, utilizatorul isi exprima acordul pentru transmiterea datelor cu caracter personal urmatorilor terti: firmelor de curierat, care va asigura livrarea produselor, si procesatorul de carduri Mobilpay.

 

Utilizatorul are dreptul de a modifica sau de a sterge datele personale pe care le-a inregistrat, precum si dreptul de a renuntarea la anumite servicii cu care a fost de acord anterior.

 

Prin utilizarea serviciului, utilizatorul este de acord - la inregistrare ca utilizator, si la comenzile efectuate prin serviciu - sa  furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si este de acord sa furnizeze aceste informatii corect si complet. În situatia in care SIXFEET.RO considera ca aceasta obligatie nu este respectata de utilizator, SIXFEET.RO isi rezerva dreptul sa blocheze accesul utilizatorului, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Cu acordul utilizatorului, site-ul SIXFEET.RO foloseste cookie-uri, pentru a salva preferintele de cautare al utilizatorului, linkurile vizitate si listele de preferinte. Cookie-urile pot stoca si informatii personale de identificare. Aceste informatii pot fi folosite pentru a trimite materiale informative, si promotionale cu consimtamântul utilizatorului.

Prin completarea casutei de abonare la newsletter de pe site, utilizatorul isi exprima acordul fata de folosirea de catre SIXFEET.RO a adresei de e-mail pentru trimiterea materialelor publicitare.

 

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin acessarea contului si parolei personale. SIXFEET.RO nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai datele personale pe care le-a introdus.

 

SIXFEET.RO nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal, nici pentru defectiunile cauzate de softul care administreaza aceste date.

 

Utilizatorul este de acord sa instiinteze SIXFEET.RO imediat despre orice caz de pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele utilizatorului.

 

Drepturi de autor

 

Continutul intergral al siteului - cu exceptia acelor materiale pentru care s-a indicat alt titular de drepturi de autor - este proprietatea SC Demaco Press SRL si este protejat de legea drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Fara acordul prealabil in scris al proprietarului siteului, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice scop. Prin folosirea siteului, utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor pe care SIXFEET.RO le detine asupra siteului si al continutului acestuia, si prin urmare accepta, ca in cazul incalcarii acestor prevederi, pot fi trasi la raspundere prin diferite cai legale de proprietarii siteului. Siteul poate fi folosit de catre utilizator si cumparator exclusiv in scopuri personale.

 

Numele si elementele grafice ale brandurilor producatorilor afisate pe site apartin producatorilor sau detinatorilor drepturilor de folosinta si sunt preluate de SIXFEET.RO cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

În cazul in care, pe site-ul SIXFEET.RO sesizati o eventuala incalcare a dreptului de autor sau a unor drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa trimiteti sesizarea la adresa de e-mail: info@sixfeet.ro

 

Plata si livrarea

 

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul consimte, ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

 

Prin finalizarea comenzii utilizatorul consimte ca SIXFEET.RO poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil si agreat de SIXFEET.RO si prevazut in cadrul prezentului TERMENI SI CONDITII, in orice situatie in care este necesara contactarea utilizatorului.

 

În cazul in care utilizatorul renunta in termenul legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca a virat sumele achitate in contul SIXFEET.RO, aceasta suma va fi returnata de catre SIXFEET.RO in maxim 5 zile lucratoare de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN de unde a fost virat de catre utilizator suma respectiva.

 

În cazul in care un produs comandat de catre utilizator, efectuând in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre SIXFEET.RO, acesta din urma va informa utilizatorul asupra acestui fapt si va returna in contul utilizatorului contravaloarea produselor, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data la care SIXFEET.RO a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care utilizatorul si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din contract.

 

Utilizatorul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul, in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. În acest sens, utilizatorul va transmite in scris echipei SIXFEET.RO solicitarea de anulare sau modificare a comenzii.

 

În cazul in care utilizatorul si-a modificat comanda, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decât contravaloarea produselor comandate initial, SIXFEET.RO va returna in contul utilizatorului suma reprezentând diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care SIXFEET.RO a luat la cunostinta acest fapt.

 

Detaliile de livrare a produselor incluzând dar nelimitându-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SIXFEET.RO, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte cazul fortuit.

 

SIXFEET.RO poate denunta unilateral comanda efectuata de catre utilizator, in urma unei notificari prealabile adresate utilizatorului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

-       neacceptarea de catre banca emitenta a cardului utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

-       invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SIXFEET.RO, in cazul platii online;

-       datele furnizate de catre utilizator, pe site sunt incomplete sau incorecte;

-       activitatea utilizatorului pe site poate produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel SIXFEET.RO si partenerii acestuia;

-       realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate;

 

Pretul produselor afisat pe site este in lei (TVA inclus) si nu include taxa de transport, pe care utilizatorul o va plati la momentul livrarii coletului in cazul platii prin ramburs sau in momentul platii prin card. Utilizatorul poate selecta modalitatea de plata din pagina de comanda si poate alege una dintre cele doua variante: prin ramburs (plata produsului si a transportului in numerar la livrare agentului curier) sau prin card (plata produsului si a transportului prin card).

 

Procesatorul pentru plata prin card este Mobilpay (www.mobilpay.ro).

 

Acceptarea acestor TERMENI SI CONDITII da nastere unui veritabil contract intre parti, facând aplicare clauzelor Codului Civil si Comercial.

 

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati.

 

Conditii de returnare

 

Utilizatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea gratuite unui produs in conditiile art. 4, alin. 1 lit. b) din O.G. 130/2000.

 

Utilizatorul are dreptul sa notifice in scris SIXFEET.RO ca renunta la cumparare, si sa returneze produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului, insotite de factura sau chitanta, in ambalajul original, cu etichetele intacte si fara a prezenta urme de uzura, insotite de documentul care atesta cumpararea, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta.

 

Data receptionarii produselor este data preluarii acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Aceasta data poate fi verificata şi demonstrata prin documentele de livrare inmânate de curier. Utilizatorul va trebui sa informeze SIXFEET.RO in legatura cu intentia de a inapoia produsul in scris (via e-mail) si sa retuneze produsul la adresa mentionata in e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis la adresa ta de e-mail. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala utilizatorului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

 

SIXFEET.RO va inlocui produsele returnate cu alte produse de aceeasi valoare, alese de utilizator, in cel mult 15 de zile calendaristice. Pretul produselor inlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate (doar in cazul schimbului cu alt produs) de catre SIXFEET.RO. În cazul solicitarii unui alt produs mai scump, utilizatorul va achita diferenta de pret. În cazul solicitarii unui alt produs mai ieftin, diferenta de pret se va returna utilizatorului.

 

Returnarea integrala a contravalorii al produsului/produselor comandate si achitate sau a diferentei de pret intre pretul produsului schimbat si pretul celui cu care se schimba, se va face numai in cazul in care produsele sunt in stare perfecta, iar ambalajul acestora este complet, etichetele insotesc produsele şi nu prezinta deteriorari. Daca produsul nu mai poate fi returnat in starea in care a fost primit, SIXFEET.RO nu va mai putea returna contravaloarea acestuia.

 

În cazul in care produsele returnate ajung inapoi la SIXFEET.RO in ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, rupturi, etichete sau accesorii lipsa si fara documentul care atesta achizitia, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului.

 

În cazul in care utilizatorul constata defecte de fabricatie, inainte de toate trebuie sa ia legatura cu SIXFEET.RO pentru a primi indicatii referitoare la procedura de schimb sau retur.

 

Litigii

 

Prin folosirea siteului si/sau al oricarui continut trimis de catre SIXFEET.RO utilizatorului, acesta se declara de acord cu prevederile prezentului TERMENI SI CONDITII.

 

Orice disputa cu referire la prezentele TERMENI SI CONDITII care ar putea sa apara intre utilizator si SIXFEET.RO se va rezolva pe cale amiabila, partile depunând toate eforturile necesare in acest sens. Daca utilizatorul intâmpina dificultati cu orice problema legata de comanda, utilizatorul este rugat, sa ia legatura cu SIXFEET.RO pentru o conciliere interna.

 

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizator si SIXFEET.RO sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul SIXFEET.RO, in conformitate cu legile române in vigoare.

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia româna.

 

Forta majora

 

Exceptând cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii revin in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

 

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masura care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

 

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfârsit.

 

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

 

SIXFEET.RO nu este raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii, circumstante: blocaje rutiere, cauze naturale, stare de razboi, starea de urgenta, etc.

 

Limitarea responsabilitatii

 

Campaniile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. SIXFEET.RO nu este responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

 

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe SIXFEET.RO, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

 

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a SIXFEET.RO.

 

TERMENII SI CONDITIILE generale de vânzare, si preturile sunt acceptate in deplina cunostinta de catre cumparator, actul de cumparare implicând acceptarea imediata si totala a prezentelor TERMENI SI CONDITII.

 

Fiind de acord cu acesti TERMENI SI CONDITII, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

SIXFEET.EO isi rezerva dreptul de a modifica oricând prezentele TERMENI SI CONDITII fara preaviz.

În limita prevederilor prezentelor TERMENI SI CONDITII, SIXFEET.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

 

SIXFEET.RO isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

 

 

 

Whoops, looks like something went wrong.

1/1 ErrorException in Filesystem.php line 111: file_put_contents(): Only 0 of 283 bytes written, possibly out of free disk space

  1. in Filesystem.php line 111
  2. at HandleExceptions->handleError('2', 'file_put_contents(): Only 0 of 283 bytes written, possibly out of free disk space', '/home/sixfeetr/public_html/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Filesystem/Filesystem.php', '111', array('path' => '/home/sixfeetr/public_html/storage/framework/sessions/565a656675b77fe72ef7530dd7fea4aa84f585b1', 'contents' => 'a:4:{s:6:"_token";s:40:"VwSojvfSEKcVbDOZgGKcuDhmxMoC6oMnJRI3Vl3i";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:46:"http://www.sixfeet.ro/page/termeni-si-conditii";}s:9:"_sf2_meta";a:3:{s:1:"u";i:1544577938;s:1:"c";i:1544577938;s:1:"l";s:1:"0";}s:5:"flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', 'lock' => true))
  3. at file_put_contents('/home/sixfeetr/public_html/storage/framework/sessions/565a656675b77fe72ef7530dd7fea4aa84f585b1', 'a:4:{s:6:"_token";s:40:"VwSojvfSEKcVbDOZgGKcuDhmxMoC6oMnJRI3Vl3i";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:46:"http://www.sixfeet.ro/page/termeni-si-conditii";}s:9:"_sf2_meta";a:3:{s:1:"u";i:1544577938;s:1:"c";i:1544577938;s:1:"l";s:1:"0";}s:5:"flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', '2') in Filesystem.php line 111
  4. at Filesystem->put('/home/sixfeetr/public_html/storage/framework/sessions/565a656675b77fe72ef7530dd7fea4aa84f585b1', 'a:4:{s:6:"_token";s:40:"VwSojvfSEKcVbDOZgGKcuDhmxMoC6oMnJRI3Vl3i";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:46:"http://www.sixfeet.ro/page/termeni-si-conditii";}s:9:"_sf2_meta";a:3:{s:1:"u";i:1544577938;s:1:"c";i:1544577938;s:1:"l";s:1:"0";}s:5:"flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}', true) in FileSessionHandler.php line 83
  5. at FileSessionHandler->write('565a656675b77fe72ef7530dd7fea4aa84f585b1', 'a:4:{s:6:"_token";s:40:"VwSojvfSEKcVbDOZgGKcuDhmxMoC6oMnJRI3Vl3i";s:9:"_previous";a:1:{s:3:"url";s:46:"http://www.sixfeet.ro/page/termeni-si-conditii";}s:9:"_sf2_meta";a:3:{s:1:"u";i:1544577938;s:1:"c";i:1544577938;s:1:"l";s:1:"0";}s:5:"flash";a:2:{s:3:"old";a:0:{}s:3:"new";a:0:{}}}') in Store.php line 262
  6. at Store->save() in StartSession.php line 88
  7. at StartSession->terminate(object(Request), object(Response)) in Kernel.php line 155
  8. at Kernel->terminate(object(Request), object(Response)) in index.php line 58